dinsdag 24 juli 2012

The Comeback of a redhead!

                                                                                  

Hi my dears
Ik ben weer helemaal terug, yess!
Het heeft een tijdje geduurd maar nu ben ik er ook weer voor de volle 100%. Er zijn een baar dingen veranderd in de lange tijd dat ik weg was;  Ik heb nieuwe dingen om te vertellen en te laten zien, ik ga veel meer posten op mijn blog, en zoals je misschien al hebt gezien heb ik mijn haren ROOD geverfd!Om het te bewijzen en voor de nieuwsgierige peeps heb ik natuurlijk nog wat foto's;

Zelf ben ik er heel erg blij mee! Sommige van jullie zullen zich vast afvragen WHYY?
Nou, omdat ik eens iets anders wilde en ja dit is inderdaad we heeel anders. Ik heb het al een tijdje en er zijn veel leuke reacties op geweest, vaak zeggen mensen dat ze het heel stoer vinden dat ik het durf en dat het bij mij mooi staat maar zelf zouden ze het nooit doen. Dat vind ik onzin, waarom zou je het zelf niet durven? Ik heb mijn haren vooral voor mezelf geverfd, omdat ik het gaaf vond! Ik heb er eigenlijk geen moment bij stil gestaan wat andere mensen er over zouden zeggen.

Ik wil jullie hiermee ook zeggen dat je dingen gewoon moet doen! Ben niet bang voor de reactie van andere, ik geef toe dat de eerste dag op school voor mij een hel was met rood haar. Iedereen keek me na en ik wist dat ze dingen achter mijn rug zeiden. Aan het eind van de dag heb ik alles van me af geschud, who cares? I'm proud of it. De rest van die week ging super, en er kwamen veel mensen naar me toe die het wel mooi vonden. Het was gewoon heel erg wennen.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden laat het in een reactie achter, en als je er nog vragen over hebt wil ik die graag beantwoorden!
Vanaf nu probeer ik zoveel mogelijk te posten, binnenkort ga ik nog wel op vakantie dus dan kan ik waarschijnlijk niks schrijven.

Big kisses from this redhead xoxox.
Dare to something crazy.
2 opmerkingen:

  1. Wauw, ik vind je haar echt super gaaf zo! Super dat je gewoon doet wat je wil, en dat je je niets aantrekt van wat anderen ervan vinden, zo hoort het!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ik vind het iniedergeval echt super mooi! xo

    BeantwoordenVerwijderen